Containervervoer: Transport van uw containers

Vervoer van containers

Transport Service DEMETS is de ideale partner voor uw containervervoer. Onze opleggers kunnen het transport verzorgen van containers met een formaat van 20, 30, 40 en 45 voet. Zo worden uw containers eenvoudig en snel getransporteerd naar hun bestemming. Of het nu van uw bedrijf naar klanten is of u een levering verwacht vanuit een haven of station; Transport Service Demets lost het op. Onze bekwame medewerkers hebben reeds vele jaren ervaring met just-in-time leveringen en zorgen ervoor dat de afspraken stipt nageleefd worden.

Waarom Containers?

Containers zijn een voordelige manier om stukgoederen te transporten doordat deze vlot over kunnen worden geladen van het ene vervoersmiddel op het andere. Zo kan een container vanuit China in de haven van Antwerpen, Zeebrugge of Rotterdam overgeladen worden op onze gespecialiseerde vrachtauto’s zonder dat de lading in- en uitgeladen hoeft te worden. Dit zogenaamde wisselbakkenvervoer zorgt voor een serieuze tijds- en kostenbesparing.

Doordat Transport Service Demets over verschillende combinaties van moderne vrachtwagens en aanhangwagens beschikt kunnen we bovendien meerdere containers tegelijk vervoeren. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de stockage van goederen, de verhuur van opleggers of de verhuur van magazijncontainers.

 

Containervervoer door DEMETS

Elk transport wordt minutieus uitgestippeld in nauwe samenspraak met de klant. Zo weet u zeker dat het vervoer in goede handen is en u zich verder geen zorgen hoeft te maken. Wij zorgen ervoor dat de lading op tijd aankomt en wanneer er zich problemen voordoen gaan we meteen op zoek naar alternatieven.

Gespecialiseerd in specifiek container transport

Werfcontainers

De organisatie van uw werf staat of valt met een correcte levering van uw materialen. Uw werf kan compleet lam liggen door een levering die te laat plaatsvindt of helemaal niet arriveert. Daarom zorgen wij altijd voor een stipte levering van uw materiaal. Door een strakke planning en onze stipte chauffeurs beperken we vertragingen tot een minimum. In geval van overmacht verzetten we hemel en aarde om uw transport toch tijdig op locatie te krijgen. Ontdek onze diensten voor het vervoer van werfcontainers.

Maritieme containers

Op zoek naar een partner voor het transport van uw maritieme containers? U kunt rekenen op Transport service DEMETS voor elk containertransport met een formaat van 20, 30, 40 en 45 voet. Vrijwel elke zeecontainer kunnen wij vervoeren van punt A naar B. Wij vervoeren zeecontainers zo veilig en snel mogelijk, zowel met als zonder lading, zowel nationaal als binnen Europa. Ontdek onze diensten voor het transport van maritieme containers.