Transport van zeecontainers

Transport van maritieme containers

Transportbedrijf Demets is de ideale partner voor het transport van zeecontainers. Dankzij onze uitgebreide vloot hebben we alles in huis om het vervoer van uw maritieme containers te verzorgen. Elk type opdracht wordt door onze experts volledig op maat uitgestippeld om uw transport tot een goed einde te brengen.

 

Vervoer van elk formaat

Wij verzorgen het container transport over zee van alle containers, ongeacht het formaat. Onze opleggers vervoeren containers met een formaat van 20, 30, 40 en 50 voet. Zowel nationaal als binnen en buiten Europa vervoeren wij uw zeecontainers zo veilig en zo snel mogelijk. Wij hebben heel wat ervaring met just-in-time leveringen en zorgen ervoor dat de afspraken stipt nageleefd worden.

 

Transport van zeecontainers tussen havens

Zeecontainers die geplaatst zijn in havens binnen Europa plaatsen wij op onze transportmiddelen en vervoeren wij naar de gewenste bestemming. U kunt voor het volledige transportproces van uw zeecontainers bij Demets terecht. Wij vervoeren uw lege container naar de juiste bestemming, wachten tot de container geladen wordt en vervoeren de container daarna naar de finale bestemming. Nadat de container geleegd is, vervoeren we de container terug naar de haven van uw keuze. We bespreken graag met u de mogelijkheden.

 

Wat kost het vervoer van een zeecontainer?

Transport via maritieme containers is de meest voordelige manier om stukgoederen te transporteren doordat containers vlot worden geladen van het ene vervoermiddel op het andere zonder dat de lading in- en uitgeladen hoeft te worden. Dit zorgt voor een fikse tijds- en kostenbesparing.

Heeft u vragen omtrent de afstand, de formaten en het gewicht van uw transport? Vraag vrijblijvend een offerte aan om uw vragen te beantwoorden. Beschikt u niet over eigen containers? Geen probleem! Bij ons kan u ook terecht om een gesloten container te huren.

 

Transport voor uw zeecontainers aanvragen?

Bent u nog op zoek naar de ideale partner voor het transport van uw maritieme containers? Aarzel niet om ons te contacteren met al uw vragen omtrent transportkosten en type transport. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder.