Gesloten bestelwagens, vrachtwagens en opleggers huren

Bestelwagens, vrachtwagens en opleggers te huur bij Demets

Transport Service Demets is de ideale partner voor transport met bestelwagens, vrachtwagens en opleggers. Met onze uitgebreide vloot verzorgen wij het vervoer van elke lading, ongeacht formaat of gewicht. Bij ons kan u zowel gesloten als open voertuigen met chauffeur huren. Wij beschikken over een ruim aanbod van verschillende lengtes en laadvermogens.

Bestelwagen huren

Heeft u een bestelwagen nodig voor relatief kleine ladingen tot maximaal 1 ton? Huur dan een van onze gesloten bestelwagens. Onze bestelwagens op maat hebben een binnenlengte van 3m en een laadvolume van 9 m³. Bij ons vindt u voor elke situatie de juiste bestelwagen.

Vrachtwagen huren

Bent u op zoek naar het geschikte transportmiddel voor ladingen tot 10 ton? Bij ons kan u de gewenste gesloten vrachtwagen huren. Afhankelijk van het gewicht en of u zelf de landing al dan niet aflaadt, leveren we u het juiste type vrachtwagen voor uw lading. Een vrachtwagen met kraan, een vrachtwagen met kipper of een vrachtwagen met laadklep,…, Onze experts geven u graag advies bij uw keuze.

Oplegger huren

Voor zwaardere ladingen tot 30 ton adviseren wij u om te kiezen voor een vrachtwagen met oplegger. Kies de juiste gesloten vrachtwagen met oplegger die past bij uw vervoer. Zo kan u kiezen tussen een gesloten oplegger met of zonder laadklep. Ontdek onze verschillende soorten opleggers.

Laadvermogen & vloerlengte op maat

Transport Service Demets biedt transport op maat. Ons modern wagenpark bestaat uit vrachtwagens, opleggers en bestelwagens van verschillende lengtes en laadvermogens. We hebben voertuigen met een laadvermogen van 1 tot 30 ton en een vloerlengte van 3m tot 13,6m, en dit in alle mogelijke combinaties. Zo stemt u de lengte en het laadvermogen van het voertuig perfect af op uw lading.

Extra accessoires?

Een speciale vracht vraagt soms om extra uitrustingen. Daarom kunnen onze voertuigen ook met bijkomende accessoires verhuurd worden. Wij beschikken over enkele vrachtwagens die voorzien zijn van zijschuifgordijnen, openschuifbaar dak, luchtvering, vasthechtingspunten of laadklep (met een hefkracht tot 9 ton). Zo kunnen we garanderen dat uw lading veilig en in goede staat aankomt op zijn bestemming.

Offerte aanvragen?

Wilt u een van onze trailers of bestelwagens huren? Aarzel niet om ons te contacteren met al uw vragen omtrent transportkosten en type transport. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder. We gaan samen op zoek naar de juiste vervoersoplossing voor uw lading. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!