Stockage goederen

 

Opslag van goederen

U zoekt:

  • Tijdelijke opslagruimte voor uw goederen?
  • Extra opslagruimte voor uw goederen?
  • Een magazijn- of werfcontainer?

Wij verhuren magazijncontainers voor een veilige opslag van uw goederen op uw bedrijfsterrein of op uw werf. Meer informatie over onze magazijncontainers vindt u hier.

U hebt tijdelijk extra magazijn- of opslagruimte nodig voor uw bedrijf of op uw werf. Ook dan kunnen we u perfect van dienst zijn. Naast onze transportservice kan u bij ons ook terecht voor de huur van magazijncontainers en werfcontainers.
Al onze materiaalcontainers zijn volledig gesloten en dus helemaal wind- en waterdicht. Een hangslot moet u zelf voorzien.

Uw goederen kunnen op onze locaties zowel binnen als buiten gestockeerd worden. Wij beschikken met ons uitgebreide wagenpark over al het nodige materiaal om uw goederen te laden en te lossen. We kunnen uw lading dan ook komen ophalen en later opnieuw afleveren.

Oplegger huren

Het is ook mogelijk om één van onze opleggers afzonderlijk te huren. Hierbij staat u zelf in voor de planning en de chauffeur van het transport. Benieuwd naar ons ruim aanbod? Bekijk onze open en gesloten opleggers.