Kraanwagens, kraantrekkers en kraanopleggers huren

Capaciteit op maat

Ons gamma van kraanvrachtwagens met verschillende capaciteiten biedt voor elke situatie een aangepaste oplossing. De kranen kunnen elk hefwerk met grote nauwkeurigheid uitvoeren.

Transport met kraanwagen huren

Wilt u een vrachtwagen met kraan huren? Transport Service Demets heeft vrachtwagens met autolaadkraan geschikt voor alle situaties en ze kunnen een lading van 14T/M tot 59T/M laden en vervoeren. U kan de kraanvrachtwagens en kraantrailers eenmalig of voor een langdurig contract huren. .

Oplegger of trekker met kraan huren?

U wilt een oplegger of een trekker met kraan huren? Ongeacht de transportsituatie en het gewicht van uw lading heeft Transport Service Demets een trekker of oplegger in hun wagenpark. Zo bieden we onder andere trekkers aan met een plateau oplegger of zelfs met een dieplader. U kan ze eenmalig of voor een langlopend contract huren.

Contacteer ons

Onze diensten zijn 24/7 beschikbaar. Wij kunnen dan ook direct inspelen op uw vraag. Ook voor hoogdringende aanvragen staan wij voor u klaar. Binnen ons uitgebreide wagenpark vinden we steeds de juiste oplossing voor uw transportprobleem. U kan altijd rekenen op ons personeel. Stiptheid is voor ons, net als voor u, uitzonderlijk belangrijk.