Transportbedrijf gezocht?

DEMETS: NIET ZOMAAR EEN TRANSPORTBEDRIJF

Transportbedrijf gezocht? Bent u op zoek naar een partner dat zich werkelijk afstemt op uw wensen? U hebt een vracht die niet zo makkelijk te transporteren is? Transport Service DEMETS kan wellicht iets betekenen voor u! DEMETS is een transportbedrijf dat gespecialiseerd is in uitzonderlijk transport en vervoer van speciale en moeilijke vrachten.

Uw partner voor nationaal en internationaal transport

Voor het vervoer van uw goederen in het binnenland of Europa wilt u een partner waarop u kan rekenen. Transportservice Demets werkt altijd o.b.v. kwaliteitsgaranties: stipte levering(en), topservice, up-to-date materiaal, snelle offerte(s) en dat voor zowel éénmalige opdrachten als langlopende contracten.

Waarom kiezen voor Demets?

Stiptheid, ervaring en flexibiliteit is waar Transport Service DEMETS voor staat. We zoeken steeds samen naar de beste oplossing voor uw transport. Waarom u voor Transportbedrijf DEMETS zou kiezen:

  • Een transportbedrijf met meer dan 80 jaar ervaring in de transportsector
  • Gespecialiseerd in uitzonderlijk vervoer en transport van speciale en moeilijke vrachten
  • Hands-on mentaliteit: Uw vracht moet tijdig en tegen een voordelige prijsop zijn bestemming arriveren
  • Een vloot die samengesteld is uit meer dan 100 moderne voertuigen. Kraanopleggersbestelwagensdiepladers of kipwagens… Voor elke vracht hebben we de juiste transportmodaliteit.
  • Een transportbedrijf op leeftijd, maar jong van geest. Net zoals technologie zal transport steeds blijven evolueren, en dienen we als transportbedrijf mee te groeien. Daarom sturen we ons ervaren personeel geregeld nog op training, om zo de nieuwe trends bij te blijven en u steeds de beste transportoplossing te kunnen bieden.
  • Klant is steeds koning: hebt u een langlopende opdracht die u wilt toevertrouwen? Dan komen we eerst bij u alles overlopen.

Transportbedrijf inschakelen?

Bent u op zoek naar een transportbedrijf voor het vervoer van uw goederen? Weet dat u altijd kan rekenen op de ervaren chauffeurs en de service van transportservice Demets. Bekijk ons volledig gamma vrachtwagens en diensten online. Vindt u wat u zocht? Vraag dan vandaag nog uw offerte aan.