Containerverhuur

 

Containers voor elke taak

U hebt tijdelijk extra magazijn- of opslagruimte nodig voor uw bedrijf of op uw werf. Ook dan kan DEMETS u perfect van dienst zijn. Naast onze transportservice kan u bij ons ook terecht voor de huur van magazijncontainers en werfcontainers.

Containers huren

Een afsluitbare werfcontainer wordt steeds vaker een onmisbaar element voor goederenopslag op uw bouwwerf. U kan één van onze opslagcontainers huren en gebruiken als veilige opslagplaats voor al uw bouwmaterialen. Ook als bedrijf kan het soms handig zijn om een opslagcontainer te huren. U kan hem bijvoorbeeld gebruiken om uw kantoormateriaal tijdelijk te stockeren tijdens een verbouwing of verhuizing.

Wat uw noden ook zijn, DEMETS kan u vlot tegemoet komen in de huur van een materiaalcontainer. Al onze materiaalcontainers zijn volledig gesloten en dus helemaal wind- en waterdicht. Een hangslot moet u zelf voorzien.

Specificaties

De materiaalcontainers van DEMETS zijn volledig gesloten en zijn bijgevolg volledig weerbestendig. Ze hebben een volume van 32 kubieke meter. De containers kunnen afgesloten worden met een hangslot.