Containerverhuur - Gesloten container

Opslagcontainers voor elke taak

Heeft u tijdelijk meer ruimte nodig op uw werf of komt u stockeerruimte te kort, dan kan u makkelijk een gesloten container huren bij Transportservice Demets. Onze opslagcontainers kunnen alle weersomstandigheden aan en zijn 32 kubieke meter groot. U kan ze bovendien afsluiten met een hangslot.

Specificaties

De materiaalcontainers van DEMETS zijn volledig gesloten en zijn bijgevolg volledig weerbestendig. Ze hebben een volume van 32 kubieke meter. De containers kunnen afgesloten worden met een hangslot.

 

Overzicht van onze opslagcontainers

  • Zeecontainers
  • Magazijncontainers
  • Meubelcontainers
  • Werfcontainers

 

Zeecontainer

Vervoert u regelmatig materiaal over zee? Wilt u dat uw goederen veilig op hun bestemming geraken? Dan kan u een zeecontainer huren bij Transport Service Demets. Onze zeecontainers in verschillende formaten van 20, 30, 40 en 45 voet zijn ideaal voor maritiem vervoer zowel nationaal als binnen Europa.

Magazijncontainer

U kan bij Transportservice Demets handige magazijncontainers huren. Het zijn de ideale opslagcontainers voor het veilig stockeren van materialen als u bijvoorbeeld verhuist of te weinig plaats in uw stockruimte heeft. Contacteer ons voor het volledige gamma magazijncontainers.

Meubelcontainer

Voor de opslag van uw meubels heeft u een afsluitbare container nodig zodat uw meubels veilig gestockeerd worden. Transport Service Demets heeft een ruim gamma van dichte containers. Contacteer ons voor het volledig gamma van gesloten containers en maak uw keuze voor de meubelcontainer die best bij u past.

Werfcontainer

Komt u plaats te kort om al uw materiaal veilig op te bergen op uw werf? Dan kan u makkelijk een werfcontainer huren bij Transportservice Demets. Het gaat hier om dichte containers die u steevast kan afsluiten met een stevig hangslot. Contacteer ons voor meer info over het huren van werfcontainers.

Gesloten containers huren?

Een afsluitbare werfcontainer wordt steeds vaker een onmisbaar element voor goederenopslag op uw bouwwerf. U kan één van onze opslagcontainers huren en gebruiken als veilige opslagplaats voor al uw bouwmaterialen. Ook als bedrijf kan het soms handig zijn om een opslagcontainer te huren. U kan hem bijvoorbeeld gebruiken om uw kantoormateriaal tijdelijk te stockeren tijdens een verbouwing of verhuizing.

Wat uw noden ook zijn, DEMETS kan u vlot tegemoet komen in de huur van een materiaalcontainer. Al onze materiaalcontainers zijn volledig gesloten en dus helemaal wind- en waterdicht. Een hangslot moet u zelf voorzien. Wenst u containervervoer? Dan kun u ook terecht bij Transport Service Demets!