Uitzonderlijk vervoer

 

Met reeds meer dan 75 jaar ervaring is Transport Service Demets de ideale partner voor uw uitzonderlijk vervoer. Dankzij ons modern wagenpark en permanent bijgeschoolde chauffeurs zorgen wij ervoor dat uw vracht probleemloos op zijn bestemming geraakt. Hoe groot of zwaar deze ook zijn.

Machines, metalen constructies, wielladers, kranen, lengtes tot 24 m en een gewicht tot 50 ton kunnen op uw vraag professioneel vervoerd worden. Wij beschikken over het gepaste materiaal voor elke job. De nodige vergunningen “uitzonderlijk vervoer” worden door onze diensten aangevraagd en opgevuld.

Zelf laden & lossen

Onze vloot bestaat uit vrachtwagens uitgerust met laad- en loskranen, zodat volledig autonoom uw goederen, materialen kunnen geladen en gelost worden. De materialen kunnen tot op een afstand van 20 meter geplaatst worden met een gewicht tot 14 ton.

Transport van geconditioneerde goederen

Wij kunnen deze goederen zowel in open als in gesloten voertuigen vervoeren tot een binnenhoogte van 2.90 m.

Uitzonderlijk vervoer

Wat voor u een uitzonderlijk vervoer is, is voor ons dagelijkse kost. Onze medewerkers zijn continu bezig met het voorbereiden en uitvoeren van deze uitzonderlijke transporten. Dat vergt immers heel wat voorbereiding om ervoor te zorgen dat alles foutloos verloopt.

Zo staan wij in voor het aanvragen van de vergunningen (al dan niet over landsgrenzen heen), de routeverkenning, de begeleiding van het transport en de berekening van het laadvermogen en de gewichtsverdeling. Op die manier hoeft u zich als klant nergens zorgen over te maken en kunt u erop rekenen dat uw vracht tijdig geleverd wordt.

U zit met een logistiek probleem, een uitzonderlijk vervoer? Neem snel contact met ons op, wij hebben ongetwijfeld de juiste oplossing in huis.