Uitzonderlijk vervoer

Transport van uitzonderlijk vervoer

Met reeds meer dan 75 jaar ervaring is Transport Service Demets de ideale partner voor uw uitzonderlijk vervoer. Dankzij ons modern wagenpark en permanent bijgeschoolde chauffeurs zorgen wij ervoor dat uw vracht probleemloos op zijn bestemming geraakt. Hoe groot of zwaar deze ook zijn.

Machines, metalen constructies, wielladers, kranen, lengtes tot 24 m en een gewicht tot 50 ton kunnen op uw vraag professioneel vervoerd worden. Wij beschikken over het gepaste materiaal voor elke job. De nodige vergunningen “uitzonderlijk vervoer” worden door onze diensten aangevraagd en opgevuld.

 

Zelf laden & lossen

Onze vloot bestaat uit vrachtwagens uitgerust met laad- en loskranen, zodat volledig autonoom uw goederen, materialen kunnen geladen en gelost worden. De materialen kunnen tot op een afstand van 20 meter geplaatst worden met een gewicht tot 14 ton.

 

Transport van geconditioneerde goederen

Wij kunnen deze goederen zowel in open als in gesloten voertuigen vervoeren tot een binnenhoogte van 2.90 m.

 

Uitzonderlijk vervoer met vrachtwagens van Demets

Reken voor uw transport van uitzonderlijk vervoer op meer dan 75 jaar ervaring van Transport Service Demets. We hebben een modern wagenpark en permanent geschoolde chauffeurs. We vervoeren uw vracht in een open of gesloten vrachtwagen. Indien u meer informatie wenst neemt u best contact op met onze dienst voor uitzonderlijk vervoer.

Uitzonderlijk vervoer met een dieplader?

Moet u vaak uitzonderlijk zware ladingen of hoge machines vervoeren? Dan doet u dat best met een dieplader. Transport Service Demets beschikt over een modern wagenpark en professionele chauffeurs! Zo geraakt uw vracht gaande van lengtes tot 24m en een gewicht tot 50 ton probleemloos op zijn bestemming.

Uw partner voor zwaar vervoer!

Vervoert u regelmatig metalen constructies, wielladers, kranen? Reken op de professionaliteit van Transport Service Demets. Zwaar vervoer met lengtes tot 24m en een gewicht tot 50 ton krijgen we probleemloos op hun bestemming. Bekijk ons modern wagenpark en kies voor Demets als uw partner in zwaar vervoer.

Uitzonderlijk vervoer aanvragen?

Wat voor u een uitzonderlijk vervoer is, is voor ons dagelijkse kost. Onze medewerkers zijn continu bezig met het voorbereiden en uitvoeren van deze uitzonderlijke transporten. Dat vergt immers heel wat voorbereiding om ervoor te zorgen dat alles foutloos verloopt.

Zo staan wij in voor het aanvragen van de vergunningen (al dan niet over landsgrenzen heen), de routeverkenning, de begeleiding van het transport en de berekening van het laadvermogen en de gewichtsverdeling. Op die manier hoeft u zich als klant nergens zorgen over te maken en kunt u erop rekenen dat uw vracht tijdig geleverd wordt.

U zit met een logistiek probleem, een uitzonderlijk vervoer? Neem snel contact met ons op, wij hebben ongetwijfeld de juiste oplossing in huis.