Vervoer van losgestorte goederen

Vervoer van uw losgestorte goederen?

Hulp nodig met het vervoer van uw losgestorte goederen? Heeft u een lading grond, zand, grind, afval, puin, groenafval, bomen… die dringend moeten worden vervoerd? Afhankelijk van het te transporteren gewicht en of u zelf al dan niet de lading laadt en aflaadt, leveren we u een kraanwagen met grijper, dan wel een containervrachtwagen of een kipper. We geven u graag vrijblijvend advies over de juiste vervoerswijze.

 

Onze vrachtwagens vervoeren uw zand, grond, grind…

We hebben verschillende kippers voor u beschikbaar met variërende laadvolumes en laadvermogens. Afhankelijk van uw situatie leveren wij u de best passende kipwagen. De laadvolumes kunnen variëren van 10m³ tot 40m³. Ook de laadvermogens variëren van 6 ton tot en met 25 ton. Welke soorten kipwagens kan Demets u leveren? Afhankelijk van uw klus kunnen wij u adviseren om één van de volgende kippers te kiezen.

Container vrachtwagen

Onze containervrachtwagens zijn uitgerust met een haakarmsysteem of een kabelsysteem. De laatste is erg handig als u met het voertuig in beperkte ruimtes moet werken zoals overdekte of ondergrondse parkings en dergelijke. De verschillende containervrachtwagens hebben een laadvermogen dat varieert van 6 ton tot en met 18 ton. Wenst u containervervoer? Dan kun u ook terecht bij Transport Service Demets!

vervoer losgestorte goederen container

Kippervrachtwagen met kraan & grijper

Voor speciale gevallen hebben we ook kipwagens met kraan en grijper beschikbaar. Deze hebben een laadvermogen van 9 ton en een laadvolume van 10m³. Eveneens hebben wij containervrachtwagens uitgerust met laadkraan en grijper. Deze hebben een laadvermogen van 12 ton en kunnen uitgerust worden met containers met een volume van 10 m³ tot 40 m³.

Wij hebben diverse grijpers in ons gamma:

  • Grijper voor grond, stenen, afval, zand, puin
  • Grijper voor lange voorwerpen zoals boomstammen, buizen, metalen profielen
  • Steengrijper
  • Palletgrijper
  • Grijper voor oude metalen
vervoer losgestorte goederen kraan

Kipoplegger

De kipoplegger heeft het grootste laadvermogen: 25 ton en een laadvolume van 20m³. Desgewenst kan de oplegger afgesloten worden met een zeil. Eveneens hebben wij kipopleggers met isolatie voor het transport van warme asfalt.

vervoer losgestorte goederen oplegger

Transport offerte aanvragen?

Wilt u vervoer voor uw losgestorte goederen huren? Twijfel niet om ons vrijblijvend te contacteren met al uw vragen. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder. Samen gaan we op zoek naar de juiste transportoplossing voor uw lading. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!