Dieplader transport: gemakkelijk hoge goederen vervoeren

Transport met dieplader

Transport Service Demets is de ideale partner voor uw vervoer van grote, ondeelbare ladingen. Onze diepladers kunnen zonder problemen voorwerpen vervoeren tot een lengte van 14 meter of 50 ton. Zo worden uw goederen eenvoudig en snel getransporteerd naar hun bestemming. Onze ervaren medewerkers zetten zich in om stipt en correct te leveren zodat de gemaakte afspraken van A tot Z nageleefd worden.

 

Wat is een dieplader?

Een dieplader is in feite een oplegger die gebruikt wordt voor het vervoer van hoge ondeelbare voorwerpen. De ruimte tussen de assen is verlaagd zodat een hogere lading meegenomen kan worden zonder problemen te ondervinden bij bruggen en dergelijke. De laadruimte bevindt zich dus tussen de nek van de oplegger en de achterse assen. Diepladers worden bijvoorbeeld ingezet voor het vervoer van machines voor de bouw of grote afgewerkte onderdelen van machines of bouwwerken.

U vindt in ons gamma diepladers met vloerhoogten van 90 cm, 50 cm, 40 cm en zelfs tot 15 cm (wielkuilen). Onze modellen variëren van 6,5 m tot een uitschuifbare lengte van 14 meter. Voor zwaardere ladingen beschikken wij over diepteladers met meerdere assen en assen die gedwongen stuurbaar zijn.

Een dieplader transport met Demets

Elk transport wordt minutieus uitgestippeld in nauwe samenspraak met u. Zo weet u zeker dat het vervoer in goede handen is en u zich verder geen zorgen hoeft te maken. Wij zorgen ervoor dat de lading op tijd aankomt en wanneer er zich problemen voordoen gaan we meteen op zoek naar alternatieven. Neem contact met ons op om de beste oplossing voor uw transport te bekijken.