Dieplader transport: gemakkelijk hoge goederen vervoeren

Transport met dieplader

Transport Service Demets is de ideale partner voor uw vervoer van grote, ondeelbare ladingen. Onze diepladers kunnen zonder problemen voorwerpen vervoeren tot een lengte van 14 meter of een gewicht van 50 ton. Zo worden uw goederen eenvoudig en snel getransporteerd naar hun bestemming. Onze ervaren medewerkers zetten zich in om stipt en correct te leveren zodat de gemaakte afspraken van A tot Z nageleefd worden.

 

Wat is een dieplader?

Een dieplader is in feite een oplegger die gebruikt wordt voor het vervoer van hoge ondeelbare voorwerpen. De ruimte tussen de assen is verlaagd zodat een hogere lading meegenomen kan worden zonder problemen te ondervinden bij bruggen en dergelijke. De laadruimte bevindt zich dus tussen de nek van de oplegger en de achterse assen. Diepladers worden bijvoorbeeld ingezet voor het vervoer van machines voor de bouw of grote afgewerkte onderdelen van machines of bouwwerken.

U vindt in ons gamma diepladers met vloerhoogten van 90 cm, 50 cm, 40 cm en zelfs tot 15 cm (wielkuilen). Onze modellen variëren van 6,5 m tot een uitschuifbare lengte van 14 meter. Voor zwaardere ladingen beschikken wij over diepteladers met meerdere assen en assen die gedwongen stuurbaar zijn.

 

Wanneer een lage dieplader?

Moet u regelmatig uitzonderlijk zware ladingen of hoge machines vervoeren? Dan is een lage dieplader de beste optie. De laadruimte ligt nog lager waardoor hij zorgeloos hoge ladingen vervoeren. Bij Transport Service Demets kan u éénmalig of voor een lange periode een lage dieplader met een capaciteit tot 50 ton te huren.

Experts voor dieplader transport in België

Hou bij het vervoeren van zware ladingen of hoge machines altijd de verkeersregels in uw achterhoofd. In België raden we aan om zware machines te vervoeren met een dieplader. De opleggers van Transport Service Demets zijn voorzien van een lagere laadruimte en garanderen zo een veilig transport.

 

Afmetingen van een dieplader

Bij Transport Service Demets bepaalt u zelf de afmetingen van de diepladers. Onze opleggers variëren van 6,5m tot een uitschuifbaar model van 14m lang. Naast de afmetingen bepaalt u ook zelf de capaciteit van de dieplader. Zo vervoert u uw ladingen altijd veilig en conform de verkeersregels.

 

Dieplader met kraan

Transport Service Demets biedt diepladers met kraan aan die elk hefwerk met precisie uitvoeren. Perfect als u zware of grote vrachten moet laden en vervoeren. De kraanoplegger kan ladingen van 14T/M tot 59T/M laden en transporteren. U kan een kraanvrachtwagen éénmalig of voor lange periode huren.

 

Vrachtwagen met dieplader huren?

Moet u af en toe hoge machines vervoeren? Huur dan een vrachtwagen met oplegger bij Transport Service Demets. De opleggers kunnen perfect gemonteerd worden aan de vrachtwagens. De diepladers kunnen verschillende capaciteiten vervoeren en beschikken over vloerhoogten gaande van 40cm tot 90cm.

Dieplader transport met Demets

Elk transport wordt minutieus uitgestippeld in nauwe samenspraak met u. Zo weet u zeker dat het vervoer in goede handen is en u zich verder geen zorgen hoeft te maken. Wij zorgen ervoor dat de lading op tijd aankomt en wanneer er zich problemen voordoen gaan we meteen op zoek naar alternatieven. Neem contact met ons op om de beste oplossing voor uw transport te bekijken.

 

Over onze dieplader chauffeurs

Bij Transport Service Demets staat veiligheid voorop. Daarom hebben de chauffeurs van onze opleggers verschillende jaren ervaring en volgen ze regelmatig opleidingen om hun rijvaardigheden aan te scherpen. Zo zorgen wij ervoor dat uw ladingen altijd in perfecte staat en 100% veilig aankomen.

Contacteer ons

Onze diensten zijn 24/7 beschikbaar. Wij kunnen dan ook direct inspelen op uw vraag. Ook voor hoogdringende aanvragen staan wij voor u klaar. Binnen ons uitgebreide wagenpark vinden we steeds de juiste oplossing voor uw transportprobleem. U kan altijd rekenen op ons personeel. Stiptheid is voor ons, net als voor u, uitzonderlijk belangrijk.