Machines & onderdelen vervoeren

Machinevervoer

Heeft u geen idee hoe u uw machine veilig van punt A naar B krijgt? Dan is Transport Service Demets de ideale partner voor u. Hoe groot of zwaar uw machine ook is, onze diepladers en continu bijgeschoold personeel zorgen ervoor dat uw machines veilig op de juiste plek terechtkomen.

Met reeds meer dan 75 jaar ervaring is Transport Service DEMETS de ideale partner voor het transport van uw machines. Dankzij ons modern wagenpark en permanent bijgeschoolde chauffeurs zorgen we ervoor dat uw machines op hun bestemming geraken. Hoe groot of zwaar deze ook zijn.

Vervoer van machines

Een uur is een uur
We hechten groot belang aan een correcte en stipte levering. Afspraken zijn afspraken. U wordt voortdurend op de hoogte gehouden met betrekking tot het transport in uitvoering.

Eenmalige opdracht of langlopend contract?
Waar u ook voor aanklopt bij ons; een kleine, snelle interventie of een langlopende transportopdracht: klant is koning. Wenst u ons een langlopende opdracht toe te vertrouwen? We komen op voorhand even met u alles overlopen.

Een transport offerte laat nooit op zich wachten
Niet alleen onze vrachtwagens zijn mooi op tijd. Ook onze offertes zijn er snel. Bij eenvoudige opdrachten is dat al vaak binnen de uren volgend op uw aanvraag. Voor de wat meer complexe verzoeken vertellen we u precies wanneer u ons voorstel mag verwachten.

Up to date materiaal
We rijden graag veilig met uw vracht. Daarom is ons rollend materiaal altijd tot in de puntjes onderhouden. Uw transport is dus in goede handen en wordt met betrouwbaar materiaal naar zijn bestemming gebracht.