Vrachtwagen Transport

 

Transport met open of gesloten wagens

Bent u op zoek naar een transportoplossing? Wat u ook moet transporteren, Transport Service Demets kan u helpen met passend vervoer. Transportbedrijf Demets, gespecialiseerd in uitzonderlijk vervoer, heeft open opleggers en gesloten opleggers ter beschikking.

Gesloten vrachtwagens – opleggers

Een gesloten bestelwagen is bij Transport Service DEMETS beschikbaar met een laadvermogen van 1.2 T – en een laadvolume van10 m³. Een gesloten vrachtwagen is bij transportbedrijf DEMETS beschikbaar met een laadvermogen van 5 ton – en een laadvolume van 25 m³, vrachtwagens met een laadvermogen van 10 ton met een laadvolume van 40 m³ en vrachtwagens met een laadvermogen van 15 ton met laadvolume van 50 m³ al dan niet uitgerust met laadklep.

Gesloten opleggers of gesloten trailers zijn beschikbaar bij Demets met een laadvermogen van 15 tot en met 30 ton en een vloerlengte van 10m tot en met 13,6m. Het laadvolume verschilt per oplegger en varieert van 63m3 tot en met 96m3, eveneens al dan niet uitgerust met laadklep Een speciale vracht vraagt soms om extra uitrustingen voor uw transportprobleem. Daarom zijn sommige vrachtwagens voorzien van:

  • Zijschuifgordijnen
  • Openschuifbaar dak
  • Luchtvering
  • Laadklep (met hefkracht van 2 tot 9 ton)
  • Conforme vasthechtingspunten

Open Oplegger

Open opleggers zijn een goede oplossing voor het transporteren van grote volumineuze ladingen zoals bijvoorbeeld bobijnen of coils. Of, zoals hierboven te zien, waar een open oplegger van Demets werd ingezet om een aantal grote rioleringsbuizen te vervoeren. Een klus die met onze plateau oplegger veilig en efficiënt geklaard werd. Standaard zijn onze vrachtwagens voorzien van speciale hechtingspunten. Met deze hechtingspunten kan uw lading conform en veilig bevestigd worden. Hiernaast zijn er ook enkele extra uitrustingen bij onze open opleggers mogelijk zoals:

  • Zijborden of stijlen
  • Dekzeilen

Zijborden of stijlen aan de zijkant van de oplegger zijn bedoeld voor een betere stabilisatie van uw lading. U hoeft ook niet te vrezen voor problemen met regen: Demets voorziet ook dekzeilen die uw goederen beschermen tegen vocht.