Vrachtwagen Transport

Vrachtwagen transport met open of gesloten wagens

Bent u op zoek naar een partner voor uw vrachtwagen transport? Wat u ook moet vervoeren, wij bij Transport Service Demets helpen u met passend vervoer. Wij hebben gesloten en open vrachtwagens ter beschikking van verschillende lengtes en laadvermogens. Onze gesloten vrachtwagens komen van pas bij het vervoeren van pallets, hout, staal, enz. Met onze open vrachtwagens kan u makkelijk een container vervoeren.

Wij hebben ook specifieke oplossingen als u regelmatig containers vervoert. De kosten voor vrachtwagen transport hangen af van het type vrachtwagen u nodig heeft en de bestemming. Binnenlands transport is budgetvriendelijker dan een locatie in Frankrijk bijvoorbeeld.

Wat zijn de voordelen van vrachtwagen transport?

Het grootste voordeel aan vrachtwagen transport is dat u makkelijk en snel materialen zoals hout, staal, palletten kan vervoeren. U stemt de grote en het laadvermogen van de vrachtwagen af op uw lading. Zo komt u lading veilig aan op uw bouwwerf. Vraag voor meer info een offerte aan bij Transport Service Demets.

Verschillende soorten vrachtwagens:

Transport Service Demets heeft gesloten en open vrachtwagens van verschillende lengtes en laadvermogens, ideaal voor vrachtwagen transport. Naargelang uw lading voorzien wij extra’s zoals dekzeilen of zijschuifgordijnen. Zo komt uw lading veilig en in goede staat op zijn bestemming.

Gesloten vrachtwagens – opleggers

Een gesloten bestelwagen is bij Transport Service DEMETS beschikbaar met een laadvermogen van 1.2 T – en een laadvolume van10 m³. Een gesloten vrachtwagen is bij transportbedrijf DEMETS beschikbaar met een laadvermogen van 5 ton – en een laadvolume van 25 m³, vrachtwagens met een laadvermogen van 10 ton met een laadvolume van 40 m³ en vrachtwagens met een laadvermogen van 15 ton met laadvolume van 50 m³ al dan niet uitgerust met laadklep.

Gesloten opleggers of gesloten trailers zijn beschikbaar bij Demets met een laadvermogen van 15 tot en met 30 ton en een vloerlengte van 10m tot en met 13,6m. Het laadvolume verschilt per oplegger en varieert van 63m3 tot en met 96m3, eveneens al dan niet uitgerust met laadklep Een speciale vracht vraagt soms om extra uitrustingen voor uw transportprobleem. Daarom zijn sommige vrachtwagens voorzien van:

  • Zijschuifgordijnen
  • Openschuifbaar dak
  • Luchtvering
  • Laadklep (met hefkracht van 2 tot 9 ton)
  • Conforme vasthechtingspunten

Open Opleggers

Open opleggers zijn een goede oplossing voor het transporteren van grote volumineuze ladingen zoals bijvoorbeeld bobijnen of coils. Of, zoals hierboven te zien, waar een open oplegger van Demets werd ingezet om een aantal grote rioleringsbuizen te vervoeren. Een klus die met onze plateau oplegger veilig en efficiënt geklaard werd. Standaard zijn onze vrachtwagens voorzien van speciale hechtingspunten. Met deze hechtingspunten kan uw lading conform en veilig bevestigd worden. Hiernaast zijn er ook enkele extra uitrustingen bij onze open opleggers mogelijk zoals:

  • Zijborden of stijlen
  • Dekzeilen

Zijborden of stijlen aan de zijkant van de oplegger zijn bedoeld voor een betere stabilisatie van uw lading. U hoeft ook niet te vrezen voor problemen met regen: Demets voorziet ook dekzeilen die uw goederen beschermen tegen vocht.

Wat zijn de tarieven van vrachtwagen transport?

De tarieven van vrachtwagen transport variëren naargelang het soort vrachtwagen nodig is om uw lading veilig op zijn bestemming te krijgen. Wij bij Transport Service Demets hebben zowel gesloten als open vrachtwagens ter beschikking. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor gedetaileerde tarieflijst.