Magazijn Buitenmaatse Goederen Huren

Zoekt u een opslagplaats voor goederen die niet binnen de standaardafmetingen vallen? Demets heeft precies wat u nodig heeft! Naast onze transportdiensten bieden we ook speciale magazijnen aan voor goederen met afwijkende maten.

Magazijn met buitenmaatse goederen

Onze opslagruimtes

 

In België beschikken we over twee magazijnen: één in Vilvoorde en één in Humbeek. Samen bieden ze een binnencapaciteit van 1730m² en een buitencapaciteit van 790m².

Kenmerken van onze speciale opslagfaciliteiten:

 

  • Ze zijn uitstekend beveiligd. De openluchtopslagruimtes zijn gelegen op een afgesloten terrein waar alleen geautoriseerde personen toegang hebben. Onze magazijnen zijn ook op dit terrein gevestigd en zijn extra beveiligd met een alarmsysteem dat is verbonden met een externe bewakingsdienst.
  • Ze zijn beschermd tegen wind en regen en zijn bovendien goed geïsoleerd.
  • Ze zijn ideaal voor goederen die niet aan de standaardafmetingen voldoen.

Extra voordelen

 

Zoekt u nog een bedrijf om uw goederen te vervoeren? Geen probleem, met transport als onze core business bieden wij hier logistieke oplossingen voor aan.

Door ons eigen wagenpark kunnen wij met onze heftrucks en kranen goederen laden en lossen tot 12 ton.

 

 

Wat bedoelen we met buitenmaatse goederen?

 

Hoe onderscheiden we standaardgoederen van die met afwijkende maten? Goederen worden als afwijkend beschouwd als ze niet op een standaard pallet passen. Terwijl goederen op pallets standaardafmetingen hebben en gemakkelijk op te slaan zijn, hebben goederen van uitzonderlijke afmetingen unieke maten die niet in elk magazijn kunnen worden opgeslagen.

 

 

Huurtermijn opslagruimtes

 

U kan opslagruimte huren bij Demets vanaf minimum 1 week. De prijs wordt per klant apart bepaald.