Magazijn Buitenmaatse Goederen

Wil je een opslagruimte huren voor goederen met een uitzonderlijk formaat? Dan bent u bij Demets aan het juiste adres! Buiten onze transportservice bieden wij u ook nog opslagruimte aan voor uw goederen en dan specifiek voor buitenmaatse goederen.

Magazijn met buitenmaatse goederen

Onze opslagruimtes

 

We hebben 2 magazijnen te huur in België. Eén in Vilvoorde en één in Humbeek. Deze zijn samen goed voor een binnenoppervlakte van 1730m² en een oppervlakte voor buiten stockage van 790m².

 

Onze magazijnen voor buitenmaatse goederen:

 

  • worden goed beveiligd. De opslagruimtes in open lucht bevinden zich op een omheind terrein. Enkel bevoegde personen hebben toegang tot deze terreinen. Onze magazijnen bevinden zich ook op deze omheinde terreinen en worden zelf ook nog extra beveiligd met een alarmsysteem gekoppeld aan een externe controlekamer.
  • is wind- en waterdicht en bovendien goed geïsoleerd.
  • bieden opslagruimte aan goederen met geen standaard afmetingen.

Extra voordelen

 

Zoekt u nog een bedrijf om uw goederen te vervoeren? Geen probleem, met transport als onze core business bieden wij hier logistieke oplossingen voor aan.

Door ons eigen wagenpark kunnen wij met onze heftrucks en kranen goederen laden en lossen tot 12 ton.

 

 

Wat bedoelen we met buitenmaatse goederen?

 

Wanneer zijn goederen nu buitenmaats en wanneer niet? Goederen zijn buitenmaats wanneer ze niet meer op een standaard pallet passen. Pallet goederen hebben standaard afmetingen en zijn dus ook makkelijk te stockeren. Buitenmaatse goederen hebben geen standaard afmetingen en kunnen daarom niet in elk magazijn gestockeerd worden.

 

 

Huurtermijn opslagruimtes

 

U kan opslagruimte huren bij Demets vanaf minimum 1 week. De prijs wordt per klant apart bepaald.