(Lage) dieplader te huur

Diepladers worden gebruikt voor het vervoer van grote en zware ladingen zoals bouwmaterialen, machines en voertuigen die niet op een standaard vrachtwagen passen. Ze hebben een lage laadvloer en zijn ontworpen om ladingen tot wel enkele tientallen tonnen te kunnen vervoeren. Diepladers zijn essentieel voor de bouw- en transportindustrie en maken het mogelijk om grote ladingen veilig en efficiënt te vervoeren over de weg.

Capaciteit op maat

U vindt in ons gamma (lage) diepladers met vloerhoogten van 90 cm, 50 cm, 40 cm en zelfs tot 15 cm (wielkuilen) om ondeelbare voorwerpen zonder enig hoogteprobleem te vervoeren. Onze dieplader modellen variëren van 6,5 m tot een uitschuifbare lengte van 14 meter.

Diepladers

Verschillende diepladers zijn uitgerust met laadrampen achteraan en hebben een capaciteit tot 30 ton. ideaal voor dieplader transport!

Lage diepladers

Onze lage diepladers worden vooraan beladen (door het ontkoppelen van de zwanehals ligt het diepladerbed op de grond). Deze voertuigen zijn uitgerust met luchtvering en met gedwongen stuurassen achteraan. Capaciteit tot 50 ton.