Overladen/Overslag transport

Overslag transport voor logistiek

Veel grote vrachtwagens die in Brussel moeten gaan leveren, kennen het probleem. Hun vrachtwagens zijn te groot om Brussel in te rijden. Zo krijgen logistieke bedrijven problemen met het leveren van hun goederen.

Bij Transport Service DEMETS bieden we daarvoor overslag transport aan.

Het transport wordt overgedragen op kleinere vrachtwagens of bestelwagens om uw goederen op tijd en op een correcte manier te leveren.

Opslag

Soms gebeurt het dat een chauffeur van een vrachtwagen één of meerdere dagen te vroeg op zijn bestemming is en dat er nog niet kan gelost worden. Als bedrijf kan dit zeer frustrerend zijn omdat er dan veel verlies wordt gemaakt.

Bij Transport Service DEMETS bieden we opslag aan van goederen in ons magazijn en het uiteindelijke transport ervan. Zo kan uw chauffeur al verder rijden naar een volgende bestemming en zullen onze ervaren chauffeurs de vracht op een correcte manier en op het juiste uur leveren.

Als u meer vragen heeft over opslag of ons overslagtransport kan u ons altijd contacteren. Wij helpen u graag verder! U kan hier ook meteen uw persoonlijke transport offerte aanvragen.

Ook voor langlopende opdrachten staan we u graag bij. Neem contact met ons op en we bekijken in detail hoe we u kunnen verder helpen.