Kwaliteitsgaranties

 

Kwaliteit en klantvriendelijkheid

We prijzen onszelf over de kwaliteit van elke opdracht en onze vriendelijkheid naar onze klanten. Daarom volgen we altijd vijf principes die ervoor zorgen dat we ook bij jouw opdracht zullen zorgen voor een glimlach op je gezicht.

Een uur is een uur

We hechten groot belang aan een correcte en stipte levering. Afspraken zijn afspraken. Een werf kan compleet lam liggen door een levering die te laat plaatsvindt. Door een proactieve planning en stiptheid van onze chauffeurs beperken we vertragingen tot een minimum. Bij overmacht (een ongeluk, onverhoopte panne, een vracht die buiten onze wil nog niet kan geladen worden…) wordt u voortdurend op de hoogte gehouden en zoeken we naar alternatieven.

Service is meer dan een woord

Onze chauffeurs zijn onze ambassadeurs. Normaal dat we groot belang hechten aan hun betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Daarom dat we hen regelmatig evalueren samen met onze klanten. Maar eigenlijk merkt u al wat we met service bedoelen van het moment dat we de telefoon opnemen, uw fax bij ons binnenrolt of uw e-mail bij ons binnenkomt. We onderzoeken meteen wat de beste oplossing is voor uw vervoersvraag. Zodat we een eerlijke prijs kunnen vragen met een correcte service.

Eenmalige opdracht of langlopend contract?

Voor wat u ook bij ons aanklopt, een kleine, snelle interventie of een langlopende vervoersopdracht: klant is koning. Wenst u ons een langlopende opdracht toe te vertrouwen? We komen dan even met u alles overlopen.

Een offerte laat nooit op zich wachten

Niet alleen onze vrachtwagens zijn mooi op tijd. Ook onze offertes zijn er snel. Bij eenvoudige opdrachten is dat al vaak binnen de uren volgend op uw aanvraag. Voor de wat meer complexe verzoeken vertellen we u precies wanneer u ons voorstel mag verwachten.

Up to date materiaal

We rijden graag veilig met uw vracht. Daarom is ons rollend materiaal altijd tot in de puntjes onderhouden. Uw transport is dus in goede handen en wordt met betrouwbaar materiaal naar zijn bestemming gebracht.