Montage op locatie

 

Uw vracht veilig en tijdig ter plaatste krijgen is een van onze specialiteiten, maar zelfs voor montagewerkzaamheden op bestemming kan u op Transport Service Demets rekenen!

Onze kraanopleggers en -trekkers hebben verschillende modaliteiten en hebben een maximaal laadvermogen en hefkracht van 20 T en 15 T. Deze jongens kunnen dus wel wat aan. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over het laden en lossen van de vracht. Daar zorgt ons ervaren personeel wel voor!

Wat u kan verwachten

Een uur is een uur
We hechten groot belang aan een correcte en stipte levering. Afspraken zijn afspraken. U wordt voortdurend op de hoogte gehouden met betrekking tot het transport in uitvoering.

Eenmalige opdracht of langlopend contract?
Waar u ook voor aanklopt bij ons; een kleine, snelle interventie of een langlopende vervoersopdracht: klant is koning. Wenst u ons een langlopende opdracht toe te vertrouwen? We komen op voorhand even met u alles overlopen.

Een offerte laat nooit op zich wachten
Niet alleen onze vrachtwagens zijn mooi op tijd. Ook onze offertes zijn er snel. Bij eenvoudige opdrachten is dat al vaak binnen de uren volgend op uw aanvraag. Voor de wat meer complexe verzoeken vertellen we u precies wanneer u ons voorstel mag verwachten.

Up to date materiaal
We rijden graag veilig met uw vracht. Daarom is ons rollend materiaal altijd tot in de puntjes onderhouden. Uw transport is dus in goede handen en wordt met betrouwbaar materiaal naar zijn bestemming gebracht.