Goederen vervoer

 

Vervoer van goederen

U wilt vandaag nog een container vervoeren? Zoekt u een partner die op regelmatige basis uw containertransport kan regelen? Transport Demets helpt u hier graag mee verder. Wij voorzien het juiste materiaal, de juiste laadmethode en de juiste mensen.

Onze kwaliteitsgaranties

Stiptheid is voor ons zeer belangrijk, zo zorgen we er voor dat de containers telkens op het juiste uur op de bestemming worden geleverd.

Bij overmacht (weer, files, …) zorgen we er voor dat u voortdurend op de hoogte wordt gehouden en gaan we meteen op zoek naar alternatieven om uw afvalcontainer(s) zo snel mogelijk op de juiste plaats te krijgen.

Voor ons industrieel afvalcontainer transport voorzien wij ook een volledige kwaliteitsservice. Wij gaan met u op zoek naar de ideale oplossing voor uw transport van goederen, machines, materiaal en afval- en gewone containers. U kan met er gerust hart ons vertrouwen dat uw levering op de correct manier zal gebeuren.

Eenmalige opdracht of langlopend contract?

Er zijn verschillende redenen waarom u bij ons aanklopt. Dit kan een kleine, dringende interventie zijn of een langlopende vervoersopdracht.

Neem gerust contact op om uw dringende interventie op korte termijn te bespreken. Wenst u ons een langlopende opdracht toe te vertrouwen? We komen dan eerst alles met u overlopen.

Wat u vraag ook is, wij hebben telkens één regel: Onze klant is altijd koning.

 

Snelle afhandeling

Onze vrachtwagens zijn steeds mooi op tijd en ook onze offertes mag u spoedig verwachten.

Voor eenvoudige opdrachten kan u ons voorstel binnen de daaropvolgende uren verwachten. Voor de wat meer complexe verzoeken vertellen we u precies wanneer u ons voorstel mag verwachten.

Betrouwbaar vervoer

We rijden graag veilig met uw vracht. Daarom is ons rollend materiaal altijd tiptop onderhouden. Uw containertransport is dus steeds in goede handen en wordt met betrouwbaar materiaal naar zijn bestemming gebracht.

Een deel van ons personeel beschikt over een VCA-attest, AVIP-attest, en ook over een toegangsbewijs tot de kerncentrales. Uw transport is dus steeds in goede handen en wordt met betrouwbaar materiaal naar zijn bestemming gebracht.