Onze extra services

 

Extra services

Voor elke transportuitdaging kunt u bij Transport Service DEMETS terecht. Dankzij onze jarenlange ervaring in de sector, kennen we de kneepjes van het vak. Ontdek hier meer over onze extra services:

Onze specialiteit machinebehandeling

Transport van zeecontainers & wissellaadbakken

Opslag van goederen & verhuur van opleggers

Wat u mag verwachten

Een uur is een uur
We hechten groot belang aan een correcte en stipte levering. Afspraken zijn afspraken. Bij overmacht (een ongeluk, onverhoopte panne, een vracht die buiten onze wil nog niet kan geladen worden…) wordt u voortdurend op de hoogte gehouden en zoeken we naar alternatieven.

Eenmalige opdracht of langlopend contract?
Waar u ook voor aanklopt bij ons; een kleine, snelle interventie of een langlopende vervoersopdracht: klant is koning. Wenst u ons een langlopende opdracht toe te vertrouwen? We komen op voorhand even met u alles overlopen.

Een offerte laat nooit op zich wachten
Niet alleen onze vrachtwagens zijn mooi op tijd. Ook onze offertes zijn er snel. Bij eenvoudige opdrachten is dat al vaak binnen de uren volgend op uw aanvraag. Voor de wat meer complexe verzoeken vertellen we u precies wanneer u ons voorstel mag verwachten.

Up to date materiaal
We rijden graag veilig met uw vracht. Daarom is ons rollend materiaal altijd tot in de puntjes onderhouden. Uw transport is dus in goede handen en wordt met betrouwbaar materiaal naar zijn bestemming gebracht.